2014.10.31

Välkommen till Tranans Bar

Postdetaljer

Movember på Tranan

Vi är många som har någon nära anhörig som lever med cancer. Vi på Tranan vill engagera oss och ett första steg är att uppmärksamma det arbete som Movember Foundation utför. Vi uppmanar därför alla män att odla mustasch under November = Movember månad med start-fest på Tranan nu på fredag 31/10 från klockan 17:00 i samarbete med Spitfire.
Ta en bild fredagen den 31/10 och ladda upp på Instagram eller facebook och hashtagga med #movember #Tranansbar. Movember pågår fram till den 28/11 då vi håller en avslutningsfest och lottar vi ut presentkort från Barberaren ”Big T” för bästa mustasch. Glöm inte att ta en slutbild den 28/11 för att delta.
För mer info se: http://se.movember.com/

Kvinnor kan förstås också vara med och bidra: http://se.movember.com/get-involved/mo-sistas

  • Tobias
  • 2014-10-23

Tranans Bar Vecka 43 i bilder

  • Tobias
  • 2014-10-20

Tranans Bar Vecka 43

  • Tobias
  • 2014-10-16

Tranans Bar Vecka 42

Onsdag :: Coco Transistor Presenterar Natalie Beabella (live)

Det var på Tranan som själva namnet Coco Transistor föddes för några år sedan och efter ett uppehåll är äntligen klubben tillbaka i källaren på Vasastans bästa bar! Från och med den 10/9 kommer DJ Choco Canel att spela skivor och bjuda på livespelningar 1 onsdag i månaden och till premiären kommer ett riktigt stjärnskott att äntra scenen!

Höstens andra tillställning bjuder på värme och musikalisk glädje! NATALIE BEABELLA

Event här :: https://www.facebook.com/events/830058530378230/

Torsdag :: Baba Stiltz (Studio Barnhus)

Oväntat, härligt, utsökt och smakfullt. Allt finns i Baba’s smörgåstårta som byggs av musik. Kom och smaka av den på Tranan.

Fredag :: Youth

När Anna och Bella från Youth står för musiken får du nytt och gammalt, lånat, snott och återanvänt. De bjuder på en cocktail av pop blandat med rock och inte sällan en och annan hip hop-hit. Kom och upptäck hur mycket du älskar den där dängan du aldrig riktigt lyssnat till förut, hur svårt det är att stå still till nästa låt och hur du blir yngre för varje hit som spelas.”

Lördag :: Sen Kväll med KooL

Lördagsfavoriter med allas vår KooL DJ Dust på Tranan.

Söndag :: SöndagsTranan med Lady Speed Stick plus gäst

Veckans bästa dag är söndag. Då får du göra precis vad du vill, självklart är Tranans Bar vad du vill göra och har den musiken du vill höra.

  • Tobias
  • 2014-10-13

Coco Transistor presenterar: NATALIE BEABELLA på TRANAN 15/10

Natalie är en gitarrist, sångerska, låtskrivare och musikproducent från Buenos Aires, Argentina där hon utbildade sig till jazzgitarrist och sångerska. När hon fyllde 25 flyttade hon till Stockholm för kärlekens skull. Efter några år i Sverige började hon intressera sig mer och mer för musikproduktion och år 2009 startade hon sitt produktionsbolag “El Sol y la Luna music” som år 2011 också blev skivbolag. Det är svårt att gå på en spelning med Natalie Beabella och lämna salongen utan ett leende. Musiken, som är full av värme, böljande arrangemang och insiktsfulla texter, får även den mest stela nordeuropén att mjukna. Stilen är en blandning mellan världsmusik och pop med inslag av jazz och latinska rytmer. Bandet har spelat runtom i Sverige och Argentina sedan starten 2007 och består av Natalie Knutzen (låtskrivare, sång, gitarr), David Silva (gitarr), Liliana Zavala (slagverk), Marcos Chagallo (violin), Belen Romano (bandonéon) och Juan Mendoza (kontrabas). 2012 släppte Natalie Beabella debutalbumet ”No te doy más” som fick ett fint mottagande, Uppsala Nya Tidning uttrycker det så här:

”No te doy más, inspelat i Stockholm och Buenos Aires, är en mycket angenäm upplevelse, full av böljande, melodistarka låtar som andas värme och optimism”Stefan Warnqvist

https://www.facebook.com/nataliebeabella

http://www.nataliebeabella.com/

Bakom skivspelarna står Sandra Choco Canel Bergman hela kvällen och bjuder på soul, beats, funk, grime, jazz, bossa nova, lounge, electroswing mm