2014.09.16

Välkommen till Tranans Bar

Postdetaljer

  • Tobias
  • 2014-09-10

Vecka 37 Tranans Bar

  • Tobias
  • 2014-09-08

Coco Transistor presenterar: LUNA GREEN

Coco Transistor presenterar: LUNA GREEN 10/9!

Det var på Tranan som själva namnet Coco Transistor föddes för några år sedan och efter ett uppehåll är äntligen klubben tillbaka i källaren på Vasastans bästa bar! Från och med den 10/9 kommer DJ Choco Canel att spela skivor och bjuda på livespelningar 1 onsdag i månaden och till premiären kommer ett riktigt stjärnskott att äntra scenen:

LUNA GREEN

Luna Green släppte sitt hyllade självbetitlade debutalbum i november 2013. Hon fick epitetet ”kandidat till årets nykomling” av Musikindustrin.se och såväl svensk som utländsk media hakade snabbt på. Luna spelade live i Sveriges Radio, tog sig in på Studentradiolistan och gjorde en bejublad turné som kröntes av flera spelningar på och i anslutning till Love & Peace Havana-festivalen på Kuba – kompad av både kubansk och svensk musikelit! Det nya albumet, Swedish Strawberries, släpptes den 7 maj och recensenterna är rörande eniga om att det var en bredare, vassare, än mer spännande Luna vi får möta. P3 Musikguiden premiärspelade titelspåret och det innebar Lunas första närvaro på kanalen.
Även denna gång, precis som på debuten, medverkar Niclas Frisk (Atomic Swing, A Camp etc.) som gudabenådad gitarrist och även som producent och medkompositör på ett par låtar.

Sedan släppet är Luna ute på en omfattande turné som inkluderar stopp på Liseberg, Storsjöyran, Peace & Love, c/o Bungenäs och This Is Hultsfred.

Hon har också synts med intervjuer i bland annat Aftonbladet, Göteborgsposten, Plaza, Damernas Värld och Gaffa, samt figurerat på Anders Nunstedts ”Bäst Just Nu”-lista, Spotifys egen ”Kvinnor att hålla koll på”-lista och otaliga gånger jämförts med Lana Del Rey i musikbloggar världen över.

Nya, tillika tredje singeln från albumet, ”Sussh”, släpps in en version som fulländats i Havanna, Kuba.

https://www.facebook.com/lunagreenofficial?fref=ts

http://www.national.se/sv/nationalartists/luna-green/info

Bakom skivspelarna står Sandra Choco Canel Bergman hela kvällen och bjuder på soul, beats, funk, grime, jazz, bossa nova, lounge, electroswing mm

https://www.facebook.com/mschococanel

Tranan, 21-01, live ca 21.30 fri entré

VÄLKOMNA!

  • Tobias
  • 2014-09-03

Vecka 36 på Tranans Bar

  • Tobias
  • 2014-08-26

Välkommen ned!

Sommarlovet är över. Tranan är done fishing. Välkommen ner till en ny utställning! Nya pelare! Allt annat är sammalika och tryggt! Väl mött / Tranans Bar.

  • Tobias
  • 2014-08-15

Invigningsfest ”Bad Girls Do It Well” av Emilie Mottet