2014.10.01

Välkommen till Tranans Bar

Postdetaljer

  • Tobias
  • 2014-10-01

Vecka 40 Tranans Bar

  • Tobias
  • 2014-09-24

Söndagstranan

Trananvänner,

Den 28 September är det premiär för Söndagstranan. Vi kommer bjuda in olika musikkonnässärer som får vända skivor av och an under kvällen, köket lagar till några specialare och gubbarna i baren gör det de alltid gör, tar hand om er.

På premiären den 28:e står den gamla stöten Per Charléz bakom skivspelarna. Det kan sluta hur som helst, så titta förbi, lyssna och betrakta denna ståtliga uppenbarelse.

Under premiärkvällen bjuder vi på tilltugg och något kylt från baren. (Tack TT och Johan Lidby Vinhandel)

Välkomna!

//Dolla, Calle, Gordon, Nicke & Peter.

 

  • Tobias
  • 2014-09-18

Vecka 38 Tranans Bar

  • Tobias
  • 2014-09-10

Vecka 37 Tranans Bar

  • Tobias
  • 2014-09-08

Coco Transistor presenterar: LUNA GREEN

Coco Transistor presenterar: LUNA GREEN 10/9!

Det var på Tranan som själva namnet Coco Transistor föddes för några år sedan och efter ett uppehåll är äntligen klubben tillbaka i källaren på Vasastans bästa bar! Från och med den 10/9 kommer DJ Choco Canel att spela skivor och bjuda på livespelningar 1 onsdag i månaden och till premiären kommer ett riktigt stjärnskott att äntra scenen:

LUNA GREEN

Luna Green släppte sitt hyllade självbetitlade debutalbum i november 2013. Hon fick epitetet ”kandidat till årets nykomling” av Musikindustrin.se och såväl svensk som utländsk media hakade snabbt på. Luna spelade live i Sveriges Radio, tog sig in på Studentradiolistan och gjorde en bejublad turné som kröntes av flera spelningar på och i anslutning till Love & Peace Havana-festivalen på Kuba – kompad av både kubansk och svensk musikelit! Det nya albumet, Swedish Strawberries, släpptes den 7 maj och recensenterna är rörande eniga om att det var en bredare, vassare, än mer spännande Luna vi får möta. P3 Musikguiden premiärspelade titelspåret och det innebar Lunas första närvaro på kanalen.
Även denna gång, precis som på debuten, medverkar Niclas Frisk (Atomic Swing, A Camp etc.) som gudabenådad gitarrist och även som producent och medkompositör på ett par låtar.

Sedan släppet är Luna ute på en omfattande turné som inkluderar stopp på Liseberg, Storsjöyran, Peace & Love, c/o Bungenäs och This Is Hultsfred.

Hon har också synts med intervjuer i bland annat Aftonbladet, Göteborgsposten, Plaza, Damernas Värld och Gaffa, samt figurerat på Anders Nunstedts ”Bäst Just Nu”-lista, Spotifys egen ”Kvinnor att hålla koll på”-lista och otaliga gånger jämförts med Lana Del Rey i musikbloggar världen över.

Nya, tillika tredje singeln från albumet, ”Sussh”, släpps in en version som fulländats i Havanna, Kuba.

https://www.facebook.com/lunagreenofficial?fref=ts

http://www.national.se/sv/nationalartists/luna-green/info

Bakom skivspelarna står Sandra Choco Canel Bergman hela kvällen och bjuder på soul, beats, funk, grime, jazz, bossa nova, lounge, electroswing mm

https://www.facebook.com/mschococanel

Tranan, 21-01, live ca 21.30 fri entré

VÄLKOMNA!